Activitats

Tota la programació de l’Espai d’adolescents La Clau d’aquest trimestre setembre-desembre 2020 està subjecta a l’evolució de la crisi de la COVID-19 i a les indicacions de les autoritats sanitàries. L’espai La Clau prendrà totes les mesures corresponents per garantir la seguretat i higiene de les persones que hi participin i hi treballin.

L’assistència a qualsevol activitat necessita una reserva de plaça prèvia. INSCRIPCIONS ALS TALLERS AQUÍ. Totes les persones que assisteixin als cursos, tallers o activitats d’aquesta programació han d’aportar el Full d’autorització d’assistència i la Declaració de responsabilitat familiar signada pels pares/mares/tutors, ja que els adolescents de 12 a 16 anys són menors d’edat. Aquestes inscripcions a tallers i activitats dels menors d’edat no queden formalitzades fins a l’entrega de l’autorització firmada pel pare, la mare o el tutor/tutora, acompanyada d’una còpia del DNI de la persona que signa, el DNI del o la jove participant i la targeta sanitària.

L’Espai d’adolescents La Clau ofereix activitats permanents setmanals, activitats puntuals, tallers i monogràfics, que omplen el dia a dia de l’equipament i són dinamitzades per l’equip educatiu, sempre prioritzant les propostes dels i les joves. Totes les activitats de La Clau són voluntàries i gratuïtes, però cal inscripció prèvia.

Activitats permanents setmanals
No items were found matching your selection.
Activitats puntuals

Activitats programades en motiu de diades especials, festes populars, sortides i jocs.

Tallers i monogràfics

Tallers i monogràfics de periodicitat variada amb temàtiques diverses: cuina, activitats físiques, activitats plàstiques, música…