Què és el Rellotge XXI ?

El RXXI o “el Rellotge 21” -perquè antigament estàvem al carrer del Rellotge 21, tot i que des del desembre del 2020 i de manera provisional, ens trobaràs al Centre Cívic de Fondo (mapa)- és un Centre de Recursos Infantil i Juvenil, situat al barri de Fondo de Santa Coloma de Gramenet, però no arreglem ni venem rellotges, eh!

Fa més de 20 anys que oferim tot tipus de propostes socio educatives centrades en el lleure i programació sociocultural diversa, per a infants i joves (des dels 6 als 35 anys!) i també per a les famílies del barri i la ciutat.

Vols saber-ne més? Doncs vine a conèixer el RXXI i a nosaltres! Si vens al RXXI ens trobaràs a punt per a tu!

Estem al carrer Wagner número 19 i estem oberts de dilluns a divendres de les 16h a les 21h.(mapa))

Qui som?

Visual Portfolio, Posts & Image Gallery for WordPress

Raquel Pros

Integradora social amb ganes de fer teatre. T’apuntes? Em trobaràs a l’Espai de Trobada Jove a les tardes.

Raquel Pros

Integradora social amb ganes de fer teatre. T’apuntes? Em trobaràs a l’Espai de Trobada Jove a les tardes.

David Mateos

Músic, animador, educador i "liante"! Sempre amb la guitarra i les ganes a punt per compartir jocs, música i vida amb vosaltres! Sóc a l’Espai de Trobada Jove, amb la Raquel.

David Mateos

Músic, animador, educador i "liante"! Sempre amb la guitarra i les ganes a punt per compartir jocs, música i vida...

Cristina Gordillo

Cristina Gordillo

Informadora i col·laboradora. Polivalent i curiosa, tot el que vulguis saber m’ho pots preguntar i segur que trobem la solució...

Rosa Grangé

Educadora infantil i estudiant d’Educació Social. M’ho passo genial quan entre totes fem volar la imaginació amb els contes, el teatre, l’art, la música i els jocs!

Rosa Grangé

Educadora infantil i estudiant d’Educació Social. M’ho passo genial quan entre totes fem volar la imaginació amb els contes, el...

Kike Palau

Animador Sociocultural, director i actor de teatre, juganer, explorador i entremaliat.

Kike Palau

Animador Sociocultural, director i actor de teatre, juganer, explorador i entremaliat.

Equip infància:

  • Kike Palau, animador sociocultural, director i actor de teatre, juganer, explorador i entremaliat.
  • Rosa Grangé, educadora infantil i estudiant d’Educació Social. M’ho passo genial quan entre totes fem volar la imaginació amb els contes, el teatre, l’art, la música i els jocs!

Equip Joves:

  • Raquel Pros, integradora social amb ganes de fer teatre. T’apuntes? Em trobaràs a l’Espai de Trobada Jove a les tardes.
  • David Mateos, músic, animador, educador i “liante”! Sempre amb la guitarra i les ganes a punt per compartir jocs, música i vida amb vosaltres! Estic a l’Espai de Trobada Jove, amb la Raquel.
  • Cris Gordillo, nova informadora del RXXI però segurament m’heu vist mil vegades pel Mas Fonollar, ja que vaig començar allà. Per a totes les consultes que tingueu sobre joventut i infància a Santako no dubteu a consultar-me!