JOVE RXXI

L’ESPAI PER ALS I LES JOVES DE LA CIUTAT!
Vols un espai on compartir amb altres joves com tu? Tens inquietuds i les vols compartir? Vine! Et volem conèixer i et volem oferir un espai per compartir, gaudir, participar i cocrear, t’esperem!

Ens hi trobaràs els dilluns dimecres i divendres de 17h a 20h, jugant, fent esport, creant, imaginant… o simplement compartint estones interessants amb gent interessant!

I si no vols venir cada setmana, estigues atent/a i no et perdis els nostres súper cursos i tallers i totes les festes i celebracions que organitzem pel barri i la ciutat!

Espai de trobada
Si tens entre 12 i 18 anys i  vols gaudir del teu temps lliure, vine al RXXI! Aquest  és el teu espai, pensat per a tu i obert a la teva participació! Tots els dilluns, dimecres i divendres de 17 a 20h. Què hi trobaràs? De tot! Tallers, tornejos de ping pong i Play, jocs de taula, sortides i moltes més activitats.

Acompanyament educatiu
Tenim un espai amb ordinadors on pots venir a estudiar i on t’ajudarem a resoldre dubtes i agafar hàbits que t’ajudin amb els teus estudis.

Activitats virtuals
Si alguna cosa hem après durant la pandèmia de la Covid, és que podem fer grans coses en format virtual! Tenim un munt de tallers i xerrades virtuals preparades per no avorrir-nos si hem de tornar a estar a casa… o si en algun moment ens ve de gust. Per apuntar-te als tallers virtuals només has d’escriure un whatsapp al 660206963 o enviar-nos un correu a rellotgexxi@gramenet.cat.

Casal d’estiu
Que no saps que fer al Juliol? Avorrit/da a casa i amb ganes de conèixer gent? Aquest és el teu espai. Vine i gaudeix d’un munt d’activitats al aire lliure amb joves com tu!

Agenda

AGENDA D’ACTIVITATS